In our stylish pavilion (dining room), we welcome you in the morning to an extensive breakfast buffet with a variety of healthy delicacies so that you can start the day well prepared. We also serve the daily changing 4-course menus as part of the half or full board at lunchtime or in the evening in the Pavilion dining room. Of course, you can also reserve a table in one of our à la carte restaurants at any time. In the afternoon, a tempting selection of homemade pastries awaits you in our cake display case in the Park Café.

Gestatten Sie: Unsere Gastronomie-Highlights
Wer Fischspezialitäten mag, wird unseren Küchenchef lieben. Er zaubert daraus kulinarische Höhepunkte, die nicht nur hier in der Region ihresgleichen suchen. Aber auch unsere hauseigene Pâtisserie wird Sie in Versuchung führen, nachmittags beim Kaffee-Plausch, musikalisch umrahmt von sanften Pianoklängen, im Park-Café oder auf der Parkterrasse. Entdecken Sie Ihre ganz persönlichen Verwöhn-Momente.
We are here for you

Alain Ehrhart
Head chef / Co-management

Benjamin Zellweger
Head chef / Co-management

Maik Schönbach
Gastronomy Manager a.i.

Sandra Urich
Head of Service
Impressions







